Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ)

Η AVIN στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης της έχει επιλεκτικά τοποθετηθεί στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους της χώρας.
Ετσι έχει χρηματοδοτήσει, σχεδιάσει, κατασκευάσει και λειτουργεί απο το έτος 1998 τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στην χ.θ. 40+500(ΣΕΑ Μεγάρων) της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (στο ύψος των Μεγάρων Αττικής).
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι εκτός από την πολύχρονη εμπειρία σχετικά με την Ανάπτυξη – Λειτουργία – Συντήρηση των ΣΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ, πρόσφατα η AVIN ανακηρύχθηκε ανάδοχος και λειτουργεί απο το καλοκαίρι του 2010, και για τα επόμενα είκοσι πέντε έτη,τα πρώτα ΣΕΑ της Εγνατίας οδού στη θέση Πλάτανος, 35 χλμ. από την Θεσσαλονίκη προς Βέροια.
Επίσης η AVIN έχει ανακηρυχθεί Ανάδοχος και λειτουργεί απο τις αρχές του έτους 2011 τα ΣΕΑ Λεπτoκαρυάς στο 406ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Ολοι οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων(ΣΕΑ) αποτελούνται από δύο εγκαταστάσεις εκατέρωθεν των Εθνικών Οδών και συμπεριλαμβάνουν ανά κλάδο κυκλοφορίας τα παρακάτω:

  • Πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραερίου(ΣΕΑ Πλατάνου-ΣΕΑ Μεγάρων - ΣΕΑ Λεπτοκαρυάς) για την εξυπηρέτηση επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων
  • Πλυντήριο επιβατηγών αυτοκινήτων
  • Λιπαντήριο επιβατηγών αυτοκινήτων
  • Πλυντήριο - Λιπαντήριο φορτηγών αυτοκινήτων (ΣΕΑ Μεγάρων)
  • Κτίριο Οδικής Βοήθειας με συνεργείο για την εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων(ΣΕΑ Μεγάρων)
  • Κτίριο Εξυπηρέτησης Ταξιδιωτών (Εστιατόριο-καφετέρια-Μικρή αγορά)
  • Περιβάλλοντα χώρο με ξεχωριστούς χώρους στάθμευσης επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων και χώρους πρασίνου.

Μόνο στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων(ΣΕΑ) AVIN έχετε κέρδος 5% επιστροφή με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111