20 Χρόνια Φοίβος - 20 Χρόνια Επιτυχίες!

20 Χρόνια Φοίβος - 20 Χρόνια Επιτυχίες!

«20 Χρόνια Φοίβος - 20 Χρόνια Επιτυχίες»

Ο Φοίβος συμπληρώνει 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και θα το γιορτάσει με μία μοναδική οπτικοακουστική παραγωγή, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα!

 

Για πρώτη φορά τα σπουδαιότερα ονόματα ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας ενώνουν τις φωνές τους σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Κοινός παρανομαστής το ταλέντο του Φοίβου να σπάει κάθε ρεκόρ επιτυχιών στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

 

Η AVIN εξασφάλισε για εσάς VIP εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη αυτή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί  στο Ο.Α.Κ.Α., στις 24 Σεπτεμβρίου!

 

Εφοδιάστε με καύσιμα το όχημά σας σε επιλεγμένα πρατήρια, μπείτε στο siteτης AVIN, καταχωρήστε τα στοιχεία σας και λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα από τα 35 VIP εισιτήρια!

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, που θα διαρκέσει από 1/9/12 έως και 19/9/12 θα είναι διαθέσιμες στο site της AVIN και σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου της.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι αγαπημένοι ερμηνευτές: Δέσποινα Βανδή, Καίτη  Γαρμπή,  Άντζελα  Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη  Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Nίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus.

 

Στα decks, με ένα ειδικό DJSet,  θα απολαύσουμε τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

 

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η δημιουργική  ομάδα συμπληρώνεται με τους συντελεστές της συναυλίας: την Εύα Νάθενα στην σκηνογραφία και τα κοστούμια, και τον Λεωνίδα Τζίτζο, στις ενορχηστρώσεις.

 

Θα είμαστε όλοι εκεί λοιπόν, για να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να θυμηθούμε διαχρονικές επιτυχίες και μοναδικά ακούσματα που σημάδεψαν μουσικά την τελευταία 20ετία!

 

 

 

Δείτε επίσης

Νικητές Τέταρτης Κλήρωσης 19/07/2017

Δείτε τα ονόματα των νικητών της τέταρτης κλήρωσης του διαγωνισμού "40 χρόνια Avin", που κερδίζουν καύσιμα αξίας 40€!

Νικητές Τρίτης Κλήρωσης 12/07/2017

Δείτε τα ονόματα των νικητών της τρίτης κλήρωσης του διαγωνισμού "40 χρόνια Avin", που κερδίζουν καύσιμα αξίας 40€!

Νικητές Δεύτερης Κλήρωσης 05/07/2017

Δείτε τα ονόματα των νικητών της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού "40 χρόνια Avin", που κερδίζουν καύσιμα αξίας 40€!

Νικητές Πρώτης Κλήρωσης 28/06/2017

Δείτε τα ονόματα των νικητών της πρώτης κλήρωσης του διαγωνισμού "40 χρόνια Avin", που κερδίζουν καύσιμα αξίας 40€!

Μαθητικός διαγωνισμός F1 in schools

Η AVIN στηρίζει τη συμμετοχή της ομάδας Pole Position στον παγκόσμιο μαθητικό διαγωνισμό F1 in Schools.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111