Η AVIN στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη

Η AVIN στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη

Η AVIN στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη στο Διάπλου Αιγαίου 28-31 Οκτωβρίου 2011

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, διέσχισε το Αιγαίο δίνοντας το δικό του παράδειγμα θέλησης, αμείωτης προσπάθειας και πίστης στις δυνάμεις του καθενός για μια καλύτερη ζωή.

Συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας, η AVIN στάθηκε στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη ως χορηγός του Διάπλου, προσφέροντας μεταξύ άλλων και τα καύσιμα των σκαφών που συνόδεψαν τον αθλητή κατά την διεξαγωγή της πλεύσης.

Ο Διάπλους που διήρκεσε δύο ημέρες και διεξήχθη υπό ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχε ως αφετηρία την Άνδρο ενώ τελικός προορισμός ήταν η Κάρπαθος. Ενδιάμεσοι σταθμοί πραγματοποιήθηκαν σε Δήλο, Αμοργό και Τήλο, ενώ στη Μύκονο όλα τα συνοδευτικά σκάφη ανεφοδιάσθηκαν από τα βυτιοφόρα των πρατηρίων της AVIN. Σε κάθε ένα από τα νησιά ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε σε σχολεία για την αξία της αγωνιστικότητας και του θάρρους, γεμίζοντας με ελπίδα τους ενθουσιώδεις νέους θαυμαστές του.

Όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας την δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της ΜotorΟilΗellas.

Με έμφαση στη φιλοσοφία για σεβασμό και στήριξη του καθημερινού ανθρώπου, η AVIN συνέβαλε τόσο έμπρακτα - όσο και ηθικά στην ηρωική αυτή προσπάθεια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, υπογραμμίζοντας έτσι για ακόμη μία φορά την ανθρωποκεντρική προσέγγισή της.

Δείτε επίσης

H AVIN υπερηφανος χορηγός του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου (Α.Γ.Ο.Ρ)

Στα πλαίσια των ενεργειών για την υποστήριξη του αθλητισμού και της προσπάθειας των νέων αθλητών, η AVIN βρίσκεται, για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο, στο πλευρό του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου (Α.Γ.Ο.Ρ).

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111