Η AVIN αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα

Η AVIN αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977.

Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΑΞIΕΣ & ΣΤOΧΟΙ

Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.
Το όραμά μας στην Avin είναι να καταξιωθούμε ως κορυφαία ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της ΜΟΗ. Αποτελεί καθημερινή μας αποστολή να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας, μέσα από μια στρατηγική που επικεντρώνεται στην άριστη επιχειρησιακή λειτουργία των πρατηρίων μας, τη διατήρηση της ισχυρής μας θέσης στην αγορά B2B και την αξιοποίηση ευκαιριών για επιπλέον κερδοφόρες δραστηριότητες.
Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων μας, το δίκτυό μας, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού μας και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που μας προτιμούν οι πελάτες μας τόσο χρόνια στα πρατήρια και στην βιομηχανία.

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν την πιο προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Προμηθεύουμε με καύσιμα υψηλής ποιότητας τη βιομηχανία, καθώς και ιδιωτικά και επαγγελματικά οχήματα. Βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο κίνησης, άσφαλτος, μαζούτ, λιπαντικά που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων κίνησης, θέρμανσης, λίπανσης, οδοποιΐας και λειτουργίας βιομηχανικών μονάδων.
Είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση για να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια βλέποντας την αύξηση του ενδιαφέροντος για την υγραεριοκίνηση κινηθήκαμε έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις ανάλογες επενδύσεις και συνεργασίες για την παροχή υγραερίου κίνησης από τα πρατήριά μας. Η Coral Gas, μία εταιρεία με εξαιρετική εμπειρία και δράση στον χώρο του υγραερίου αποτέλεσε για εμάς στρατηγικό συνεργάτη σε αυτή μας την προσπάθεια.
Ήδη έχουμε περίπου 15 πρατήρια στα οποία παρέχουμε υγραέριο κίνησης για αυτοκίνητα, καθώς και φιάλες υγραερίου, ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
Για το 2012 προχωρούμε δυναμικά με πλάνο για ακόμα περισσότερα πρατήρια με υγραέριο κίνησης από την Coral Gas σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111