Η AVIN κερδίζει το SILVER βραβείο στα HEALTΗ & SAFETY AWARDS 2016

Η AVIN κερδίζει το SILVER βραβείο στα HEALTΗ & SAFETY AWARDS 2016

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στην τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2016, η AVIN βραβεύτηκε με το βραβείο SILVER για την κατηγορία καμπάνιες και συγκεκριμένα για την δράση της Ημέρας Ασφάλειας.

Η Ημέρα Ασφάλειας αποτελεί πλέον θεσμό για την AVIN. Είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό καθώς την ίδια στιγμή εκατοντάδες συνάδελφοι συζητούν, προβληματίζονται και δεσμεύονται να προχωρήσουν ΟΛΟΙ μαζί ασφαλείς στην δουλειά και στη ζωή τους.

Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και ανταμοιβή μιας συνολικής προσπάθειας, αφού ο τομέας Υγείας και Ασφάλειας αποτελεί μια συνεχή πρόκληση.

Αναγνωρίζουμε, ότι μέσω των δράσεων και εκπαιδεύσεων μπορούμε να εμφυσήσουμε με ευχαριστο και αποτελεσματικό τρόπο σε όλους τους εμπλεκόμενους , την κουλτούρα της ευθύνης προς το έργο τους αλλά και προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Ημέρα της Ασφάλειας υιοθετήθηκε αμέσως από όλους και έχει αποδεδειγμένα συντελέσει στην ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και συνειδητή επιλογή του δρόμου της ασφάλειας για την καθημερινότητά μας, μέσα στο ωράριο, αλλά και πέρα από αυτό, στην οικογενειακή ζωή.

Έτσι ανανεώνεται συνεχώς η δέσμευση μας στο Στόχο Μηδεν Ατυχήματα.

Με τη βράβευση αυτή, μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στο κομμάτι της Υγείας και Ασφάλειας.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111