Τα κορυφαία λιπαντικά VALVOLINE στα πρατήρια της AVIN

Τα κορυφαία λιπαντικά VALVOLINE στα πρατήρια της AVIN

Η εταιρία Valvoline διαθέτει λιπαντικά κινητήρων (μηχανών επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και "off road", μοτοσικλετών - εξωλέμβιων, ειδικά λιπαντικά), λιπαντικά γραναζοκιβωτίων - βαλβολίνες (χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου), λιπαντικά βιομηχανίας (αγροτικών χρήσεων, υδραυλικά, βιομηχανικές βαλβολίνες, ειδικά λιπαντικά), γράσα, αντιψυκτικά, υγρά φρένων, ειδικά προϊόντα προστασίας και περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και χημικά αντιδιαβρωτικά προϊόντα.
Η Valvoline ιδρύθηκε το 1866 και αποτελεί το αρχαιότερο "σήμα" παγκοσμίως στην πετρελαϊκή αγορά. Η βαθιά γνώση της Valvoline για την τεχνολογία των λιπαντικών προηγείται της κυκλοφορίας του πρώτου αυτοκινήτου, αφού αρχικά η Valvoline δημιουργήθηκε για να παράξει λιπαντικά για την λίπανση μεγάλων ατμομηχανών στις ΗΠΑ 20 χρόνια πριν κατασκευαστεί το πρώτο αυτοκίνητο!
Aπό το 1950 η Valvoline αποκτήθηκε από την Ashland, πρωτοπόρο εταιρεία χημικών προϊόντων στην Αμερική.
Σήμερα η Valvoline αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης λιπαντικών και ειδικών χημικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.
Το σήμα της Valvoline είναι δυναμικά παρόν τόσο στην αγορά λιπαντικών (ράφια εμπόρων λιπαντικών), όσο και στις αγωνιστικές πίστες αυτοκινήτων σε περισσότερες από 100 χώρες.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111