Αμόλυβδη βενζίνη Action 100

Αμόλυβδη βενζίνη Action 100

Για τα βενζινοκίνητα οχήματα, η Unleaded Action 100 είναι ένα καύσιμο υψηλών οκτανίων και υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητο τους. Μια κορυφαία επιλογή υψηλών προδιαγραφών, για μέγιστη δυνατή απόδοση σε συνδιασμό με ασύγκριτη προστασία.

Η AVIN ACTION 100 εγγυάται:

Καλύτερη επιτάχυνση

H νέα κορυφαία αμόλυβδη AVIN ACTION 100 εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας. Έτσι έχετε καλύτερο ξεκίνημα, πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα και καλύτερη επιτάχυνση.

Οικονομία καυσίμου άρα περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα

Με τη νέα αμόλυβδη AVIN ACTION 100 έχετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, η οποία φαίνεται από τα πρώτα γεμίσματα. Η μείωση στην κατανάλωση καυσίμου είναι το αποτέλεσμα της μείωσης των τριβών στο εσωτερικό του κινητήρα του καθαρισμού των βαλβίδων εισαγωγής και των μπεκ ψεκασμού.

Αξεπέραστη καθαρότητα και προστασία κινητήρα

H νέα αμόλυβδη AVIN ACTION 100 έχει πολύ ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες, διατηρώντας πολλά μέρη του κινητήρα σαν καινούργια. Μειώνει δραστικά τις αποθέσεις στις βαλβίδες και τα μπεκ ψεκασμού. Αυτή η καθαριστική δράση σε συνδυασμό με τα ειδικά αντιδιαβρωτικά πρόσθετα που περιέχει, συντελούν στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα και την καλύτερη απόδοσή του για μεγαλύτερο χρόνο.

Μείωση τριβών στον κινητήρα

H νέα αμόλυβδη AVIN ACTION 100 χρησιμοποιεί πρόσθετα με την τεχνολογία friction modifier, τα οποία πετυχαίνουν μείωση τριβών στο εσωτερικό του κινητήρα, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και τη μείωση της φθοράς του κινητήρα.

*έως 4% μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με την απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων χωρίς πρόσθετα, βάσει μετρήσεων από πιστοποιημένα εργαστήρια του εξωτερικού

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111