Διανομή Καυσίμων Σε Μαρίνες

Προσφέροντας αξιοπιστία, εγγύηση ποιότητας και μία πλήρη γκάμα καυσίμων, η AVIN είναι η πρώτη σας σκέψη πριν βάλετε πλώρη για τον επόμενο θαλάσσιο προορισμό σας.

Τα προϊοντα μας

Η κορυφαία επιλογή σε αμόλυβδη, ένα καύσιμο ασύγκριτης ποιότητας για το σκάφος σας, με υψηλό αριθμό οκτανίων και πρόσθετα τελευταίας γενιάς για μέγιστη απόδοση και την απόλυτη φροντίδα για τον κινητήρα σας.
Η δυναμική απάντηση της AVIN στο πετρέλαιο κίνησης. Κορυφαίες επιδόσεις με σημαντική αύξηση του αριθμού κετανίων, ολική αντιδιαβρωτική προστασία και πλήρης καθαρισμός του κινητήρα.
Η αμόλυβδη 95 οκτανίων της AVIN, ένα καύσιμο υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση, αλλά και προστασία του κινητήρα.
Πετρέλαιο κίνησης με εξειδικευμένα τεχνολογικά πρόσθετα, το οποίο συνδυάζει οικονομία στην κατανάλωση, προστασία του κινητήρα και ομαλή λειτουργία.

Η εγγύησή μας

Η Avin, στο πλαίσιο της αδιάκοπης προσπάθειάς της για εξασφάλιση της απόλυτης ποιότητας των προϊόντων της, έχει επενδύσει σε ένα εντατικό πρόγραμμα ελέγχου ποιότητας. Εξειδικευμένες μονάδες ελέγχου, εξοπλισμένες με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και επανδρωμένες με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, κινούνται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιούν ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους καυσίμων, με περισσότερα από 20 σημεία ελέγχου ανά πρατήριο σε κάθε επίσκεψη.
Έτσι μπορείτε να νιώθετε συνεχώς τη σιγουριά, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που εγγυώνται τα προϊόντα της AVIN.

Είμαστε δίπλα σας
801.801.1111